Donec laoreet hendrerit sem 3
Donec laoreet hendrerit sem 3 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque odio…
Idealne rozwiązanie dla firm, które chcą zadbać o najwyższy standard posiłków, przygotowywanych z myślą o wszystkich pracownikach.
Etap 01
Sprawdzimy Twoje realne potrzeby i posiadane rozwiązania.
Etap 02
Przygotujemy koncepcję, plan i kosztorys wdrożenia systemu lub zmian w obecnym.
Etap 03
Przeprowadzimy wdrożenie systemu oraz ustalimy sposoby kontroli jakości.
Miejsce na terenie zakładu pracy wyodrębnione organizacyjnie i lokalowo, z pełnym zapleczem kuchennym, ciągiem wydawczym oraz salą konsumpcyjną. Działająca w wyodrębnionym lokalu z własnymi drogami dostaw. Serwująca śniadania, obiady, a także kolacje. Funkcjonująca w trybie ciągłego dostępu w określonych godzinach pracy. Serwująca posiłki zarówno abonamentowe, jak i jednorazowe, przygotowywane na miejscu. Prowadzona przez pracodawcę lub operatora zewnętrznego, zapewniającego personel do obsługi wszystkich procesów.
Zorganizowana forma przygotowywania oraz dostarczania ciepłych lub zimnych posiłków gotowych do spożycia, w oparciu o podpisaną umowę. Dostawy realizowane godzinach w określonych z góry. Posiłki przygotowywane w lokalu operatora, a następnie serwowane w naczyniach jednorazowych w wydzielonym do tego pomieszczeniu socjalnym. Przeznaczony jedynie dla Klientów abonamentowych. Nie wymaga zaangażowania pracowników firmy.
Posiłki pracownicze przygotowywane w firmie zewnętrznej i dostarczane do zakładu pracy. Przechowywane w warunkach chłodniczych w automacie samosprzedającym. Posiłki dostępne w wolnej sprzedaży, jak i na abonament. Szeroki asortyment produktów: obiady, kanapki, bułki, przekąski, napoje i inne. Nie wymaga dedykowanej przestrzeni dla urządzeń. Automaty również z opcją wydawania podgrzanych posiłków.
Systemy łączące różne sposoby dostarczania i wydawania posiłków w oparciu o przeprowadzony audyt i badania potrzeb pracowników. Możliwość łączenia różnych form rozwiązań i/lub opracowania systemów uwzględniających indywidualne potrzeby i możliwości pracodawcy oraz jego pracowników.
Opracowanie systemowego podejścia do żywienia pozwala uzyskać szereg korzyści zarówno dla pracodawcy, jak i dla pracowników. Najczęściej wymieniane w ankietach:
Donec laoreet hendrerit sem 3 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque odio…
Donec laoreet hendrerit sem 2 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque odio…
Donec laoreet hendrerit sem Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque odio odio,…
+48 600 818 978
maciejjermak@zdrowyprojekt.pl
+48 606 399 252
zamowienia@zdrowyprojekt.pl